Mithrie - Gaming News banner
🏠 Home | | |
FOLLOW

Penghitung Tembung Lanjut

Ketik teks ing ngisor iki kanggo ndeleng analisis kalebu jumlah karakter, jumlah tembung, jumlah hashtag, jumlah ukara, lan jumlah paragraf.

Karakter: 0

Tembung: 0

Hashtag: 0

Ukara: 0

Paragraf: 0