Mithrie - Gaming News banner
🏠 Home | | |
FOLLOW

Mazen "Mithrie" Turkmani

Mithrie
Mazen "Mithrie" Turkmani
Mithrie is a full time content creator. He has been creating content since August 2013. He went full time in 2018, and since 2021 has published 100s of Gaming News videos and articles. He has had a passion for Gaming for more than 30 years! He is currently the only website article writer for mithrie.com.

RSS Feed

Mithrie.com nawakake feed RSS kanggo mbantu sampeyan tetep anyar karo jagad video game:

Update paling anyar ing Gaming

16 Juni 2024
Karakter Utama Resident Evil 9 Bocor

Karakter Utama lan Co Op Resident Evil 9 Potensi Bocor

Tokoh utama Resident Evil 9 duweni potensi bocor. Aku uga ngrembug peta interaktif Elden Ring, lan Life is Strange Double Exposure entuk trailer gameplay lengkap.
15 Juni 2024
Narasi Alters Dijelasake

Mbukak Narasi Alters: Panjelasan Mendalam

Narasi kanggo The Alters wis diterangake. Aku uga ngrembug spekulasi babagan rilis Gears of War E Day, lan Taktik Fantasi Final bisa uga entuk remaster.
14 Juni 2024
PC Bloodborne Dibahas dening Devs

Port PC Bloodborne Potensi Dibahas dening Pangembang

A Port PC kanggo Bloodborne wis rembugan. Aku uga ngrembug trailer peluncuran kanggo Dawntrail ing Final Fantasy XIV, lan Redout 2 kasedhiya gratis.
13 Juni 2024
Elden Ring Lulus 25 yuta dodolan nganti saiki

Elden Ring Shatters Records karo Swara 25 yuta salinan Sold

Elden Ring wis ngliwati tonggak penjualan liyane. Aku uga ngrembug Katalog PS Plus kanggo Juni 2024, lan Eriksholm The Stolen Dream wis dicethakaké.
12 Juni 2024
Monster Hunter Wilds Previews Dirilis

Pratinjau Apik Monster Hunter Wilds Dibukak kanggo Penggemar

Pratinjau wis dirilis kanggo Monster Hunter Wilds. Aku uga ngrembug total dodolan Resident Evil Village kanggo tanggal, lan game Anno sabanjuré wis announced.
11 Juni 2024
Dragon Age The Veilguard Gameplay Dicethakaké

Macem Reveal: Dragon Age The Veilguard Gameplay Dibukak

Gameplay wis dicethakaké kanggo Dragon Age The Veilguard. Aku uga ngrembug urutane critane game wis dicethakaké kanggo Star Wars Outlaws, lan lengkap urutane critane game saka Assassin kang Creed Shadows wis dirilis.
10 Juni 2024
Urip Iku Aneh Double Exposure Diumumake

Urip Iku Aneh Double Exposure Diumumake: Sekuel sing nggegirisi

Life Is Strange Double Exposure wis diumumake. Aku uga ngrembug Gears of War E-Day wis diumumake, lan urutane critane game kanggo Avowed wis dicethakaké.
9 Juni 2024
DOOM The Dark Ages Resmi Dicethakaké

DOOM The Dark Ages Resmi Dicethakaké: Era Anyar Diwiwiti

DOOM The Dark Ages wis resmi dicethakaké. Aku uga ngrembug gameplay Perfect Dark Reboot, lan ekspansi sabanjure kanggo World of Warcraft entuk tanggal rilis.
8 Juni 2024
Trailer Gameplay Phantom Blade Zero Dicethakaké

Trailer Gameplay Phantom Blade Zero Anyar Dibukak

Trailer gameplay liyane wis dirilis kanggo Phantom Blade Zero. Aku uga ngrembug ekspansi pisanan kanggo Alan Wake 2, lan The First Descendant entuk tanggal rilis.
[ Deleng Kabeh Warta Gaming ]

Ing-Ambane Gaming Perspektif

17 Juni 2024
Logo Twitch kanggo Ngapikake Blog Pengalaman Langsung

Twitch Streaming Sederhana: Ningkatake Pengalaman Langsung

Miwiti Twitch nganggo pandhuan praktis iki. Sinau nyiyapake akun, nemokake konten, lan melu komunitas kanggo nambah pengalaman streaming sampeyan.
11 Juni 2024
Logo YouTube

Sukses ing YouTube: Tips Penting kanggo Pertumbuhan Pemirsa Gamer

Temokake strategi penting kanggo ngembangake saluran game ing YouTube. Sinau carane melu pamirsa, fitur YouTube, lan entuk monetisasi.
05 Juni 2024
PC game sing nampilake prosesor Intel Core i9 lan AMD Ryzen sing cocog kanggo game PC

Rigs Gaming PC Top: Pandhuan Ultimate kanggo Kinerja lan Gaya

Temokake komponen paling apik kanggo PC game kanthi kinerja dhuwur, saka CPU lan GPU paling dhuwur nganti Windows 11 fitur. Mbangun utawa tuku rig game pokok dina iki!
02 Juni 2024
Logo Xbox Game Pass

Guide Comprehensive kanggo Xbox Game Pass keuntungan kanggo ngedongkrak Gaming

Temokake Xbox Game Pass, perpustakaan game berkualitas tinggi kanggo Xbox, PC, lan game awan. Seneng rilis sedina, tawaran eksklusif, lan tunjangan bebarengan.
29 Mei 2024
Logo Gaming Perdhana

Nggedhekake Play Panjenengan: Pandhuan Ultimate kanggo Keuntungan Gaming Perdana

Prime Gaming, kalebu Amazon Prime, nawakake game saben wulan gratis, konten eksklusif ing game, diskon, lan langganan saluran Twitch gratis.
28 Mei 2024
Karakter utama Zenless Zone Zero ing pose aksi dinamis

Miwiti Petualangan: Zenless Zone Zero diluncurake ing saindenging jagad!

Temokake Zenless Zone Zero: Nyilem menyang Eridu Anyar, mrentah regu ing pertempuran sengit minangka Proxy, lan jelajahi urutane critane game dinamis ing rilis sing ditunggu-tunggu iki.
25 Mei 2024
Logo PlayStation Plus

Maksimalake Pengalaman Wektu Game Video Kanthi PS Plus

Temokake keuntungan saka PS Plus: multiplayer online, game saben wulan gratis, lan diskon eksklusif. Sinau babagan rencana Essential, Ekstra, lan Premium.
21 Mei 2024
Logo Shopify

Ningkatake Toko Online Gear Game Sampeyan: 10 Taktik Shopify sing Dibuktikake

Tingkatake toko online peralatan game kanthi 10 taktik Shopify sing wis kabukten. Sinau ngoptimalake, pasar, lan tuwuh toko sampeyan nggunakake alat Shopify sing kuat.
15 Mei 2024
Sampul seni kanggo Assassin's Creed Brotherhood sing nuduhake Ezio Auditore nganggo klambi sing apik

Peringkat Definitif Saben Judhul ing Seri Assassin's Creed

Peringkat rinci lan definitif saka judhul game Assassin's Creed. Jelajahi sejarah seri, evolusi gamelan, lan karakter apik.
[ Deleng Kabeh Blog Game ]