Mithrie - Gaming News banner
🏠 Home | | |
FOLLOW

Urip Iku Aneh Double Exposure Diumumake: Sekuel sing nggegirisi

By Mazen "Mithrie" Turkmani
Diterbitake: 10 Juni 2024 ing 5:23 BST

Kanggo sing kasengsem mung ing pengalaman visual, sampeyan bisa ndeleng isi ing [Kaca Video].
Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kula langsung nggunakake formulir ing [Contact Page].
Klik simbol 📺 ing jejere saben judhul kanggo langsung menyang bagean rekap video ing ngisor iki.

2024 2023 2022 2021 | Jun Bisa Apr Mar Feb Jan Sabanjure Sadurunge

Key Takeaways

📺 Avowed Gameplay lan Tanggal Rilis Dicethakaké

Avowed bakal dirilis ing 12 November 2024. Informasi iki ora sengaja dicethakaké dening Obsidian ing situs web resmi sadurunge dibusak kanthi cepet. Trailer urutane critane game anyar, dipamerake sajrone Showcase Game Xbox 2024, Nawakake tampilan ing-ambane ing game mekanika pertempuran estetis lan warna. Trailer kasebut nyoroti jagad sing subur lan jembar lan pertempuran mantra lan pertempuran gegeran sing bisa diarepake para pemain. Kajaba iku, wis dikonfirmasi manawa Avowed bakal kasedhiya ing Xbox Game Pass wiwit dina pisanan, saengga bisa diakses kanthi gampang kanggo pelanggan. Sinau luwih lengkap babagan kedadeyan sing ora disengaja ing kene.


Apa sampeyan ngarepake Avowed? Antisipasi kasebut dhuwur, amarga rekaman trek Obsidian kanthi RPG immersive. Kombinasi crita sing sugih lan mekanika gamelan sing rumit njanjeni pengalaman sing nggumunake.

📺 Gears of War E-Day Diumumake

Gears of War E-Day bakal dadi set prequel sajrone invasi Bumi. Diumumake ing Xbox Showcase 2024, game iki bakal nyelidiki acara sing ngarah menyang seri Gears of War asli. Sing resmi ngumumake trailer nyedhiyakake sekilas menyang kuat, atmosfer gritty sing pembuangan wis teka kanggo tresna. Nalika ora ana tanggal rilis sing ditemtokake, woro-woro kasebut wis nggawe kasenengan sing signifikan ing komunitas kasebut.


Saben cicilan wis nggawa soko unik kanggo meja, saka sistem tutup groundbreaking asli kanggo ambane emosi Gir 5. E-Day janjinipun nambah lapisan liyane saka ambane kanggo lore, njelajah asal saka konflik sing wis ditetepake seri.

📺 Urip Iku Aneh Double Exposure Diumumake

Life Is Strange Double Exposure bakal dirilis tanggal 29 Oktober 2024. Angsuran anyar iki bakal menehi tandha baline Max Caulfield, protagonis sing ditresnani saka game Life is Strange pisanan. Dicethakaké nalika Xbox Games Showcase 2024, ing ngumumake trailer nggodha narasi sing diisi emosional, diisi karo urutane critane game pilihan sing dipilih. Game kasebut bakal kasedhiya ing Xbox Series X|S, PlayStation 5, lan PC, supaya bisa nggayuh para penggemar franchise kasebut. Kanggo rincian liyane, mriksa metu ing artikel lengkap kene.


Seri kasebut misuwur amarga crita sing menarik lan pilihan sing duwe pengaruh, nggawe pengalaman saben pemain unik. Double Exposure siap kanggo nerusake tradhisi iki, nawakake pemain anyar lan bali menyang petualangan narasi sing jero lan nyenengake.

Sumber sing dikutip

Links migunani

Nyilem Luwih jero karo Rekap Video Kita

Kanggo ringkesan visual babagan warta game saiki, lengkap karo cuplikan urutane critane game, priksa video YouTube ing ngisor iki. Iki minangka cara sing cepet lan nyenengake kanggo nggayuh sorotan!




kesimpulan

Mugi sampeyan sante iki nyilem lengkap menyang warta game paling anyar. Nalika lanskap game terus berkembang, mesthi nyenengake dadi paling ngarep, nuduhake nganyari iki karo kanca-kanca penggemar kaya sampeyan.

Gabung karo Obrolan ing YouTube

Kanggo pengalaman sing luwih jero lan interaktif, bukak my Saluran YouTube - Mithrie - Gaming News. Yen sampeyan seneng konten iki, mangga langganan kanggo ndhukung jurnalisme game independen lan tetep dianyari ing konten sing bakal teka. Nuduhake pikirane ing komentar sawise nonton video; umpan balik sampeyan tegese banget kanggo aku. Ayo kita terusake lelungan game iki bebarengan, video siji-sijine!

Rincian Penulis

Foto Mazen 'Mithrie' Turkmani

Mazen "Mithrie" Turkmani

Aku wis nggawe konten game wiwit Agustus 2013, lan dadi full-time ing 2018. Wiwit iku, aku wis nerbitaké atusan video warta game lan artikel. Aku wis passion kanggo game kanggo luwih saka 30 taun!

Kepemilikan lan Pendanaan

Mithrie.com punika Gaming News situs web diduweni lan dilakokno dening Mazen Turkmani. Aku individu independen lan dudu bagean saka perusahaan utawa entitas.

Advertising

Mithrie.com ora duwe pariwara utawa sponsor kanggo situs web iki. Situs web kasebut bisa ngaktifake Google Adsense ing mangsa ngarep. Mithrie.com ora afiliasi karo Google utawa organisasi warta liyane.

Panganggone Konten Otomatis

Mithrie.com nggunakake alat AI kayata ChatGPT lan Google Gemini kanggo nambah dawa artikel supaya luwih bisa diwaca. Warta kasebut tetep akurat kanthi review manual saka Mazen Turkmani.

Pamilihan lan Presentasi Warta

Crita warta ing Mithrie.com dipilih dening aku adhedhasar relevansi karo komunitas game. Aku ngupayakake menehi kabar kanthi adil lan ora bias, lan aku tansah nyambung menyang sumber asli saka crita berita utawa nyedhiyakake gambar ing video ing ndhuwur.