Mithrie - Gaming News banner
🏠 Home | | |
FOLLOW

Direktori Final Fantasy XIV

Jelajahi direktori konten FFXIV lengkap Mithrie - bandha pandhuan, tips, lan wawasan sing dikhususake kanggo Final Fantasy XIV.
Direktori FFXIV

Pandhuan FFXIV

 

Jelajahi Enigmatic World of Final Fantasy XIV

Nyemplungake dhewe ing Final Fantasy XIV, MMORPG sing nyenengake digawe dening Square Enix. Setel ing tanah gaib Eorzea, sawise catastrophic Seventh Umbral Calamity, pemain miwiti lelungan wektu-lelungan menyang mangsa ing bayangan saka ancaman Kakaisaran Garlean. Dirilis ing 2013, judhul sing dirayakake iki kasedhiya ing platform Windows, PlayStation, lan macOS.

Jelajahi luwih akeh babagan Situs Resmi Final Fantasy XIV: Dolan maring situs web resmi Final Fantasy XIV

Miwiti Petualangan kanthi Uji Coba Gratis

Ngalami MMORPG Final Fantasy XIV sing diakoni kanthi kritis kanthi uji coba gratis sing akeh banget. Uji coba iki kalebu pengalaman A Realm Reborn lengkap lan ekspansi Heavensward sing menang penghargaan, ngidini sampeyan munggah level nganti 60 tanpa watesan wektu dolanan. Mulai lelungan ing Eorzea dina iki!

Gabung karo petualangan karo Uji Coba Gratis Final Fantasy XIV: Miwiti Uji Coba Gratis Final Fantasy XIV

Nemokake Eorzea: Pandhuan kanggo Arus Aether

Nalika sampeyan ngliwati macem-macem mujur nengen Eorzea, saka ara-ara samun Amh Araeng menyang alas mistis lan kutha Final Fantasy 14, uncovering kabeh arus aether dadi penting. Arus iki, sing ditemokake ing cedhak landmark penting kaya wit-witan sing melengkung, ing sangisore tebing watu, ing sandhinge rel sepur, utawa ing pungkasan dalan sing lurus utawa dalan lemah, ngidini kemampuan sing ditresnani kanggo mabur ngliwati zona kasebut, menehi perspektif unik lan gampang lelungan. . Rampung petualangan nalika sampeyan nggoleki arus iki, saben langkah kanggo nguwasani langit Eorzea.

Aether Pandhuan Saiki

endwalker

Garlemald Aether Pandhuan Saiki
Mare Lamentorum Aether Pandhuan Saiki
Thavnair Aether Pandhuan Saiki
Elpis Aether Pandhuan Saiki
Labyrinthos Aether Pandhuan Saiki
Ultima Thule Aether Pandhuan Saiki

Shadowbringers

Lakeland Aether Pandhuan Saiki
Il Mheg Aether Pandhuan Saiki
The Rak'tika Greatwood Aether Pandhuan Saiki
Amh Araeng Aether Pandhuan Saiki
Kholusia Aether Pandhuan Saiki
The Tempest Aether Pandhuan Saiki

prahara

The Fringes Aether Pandhuan Saiki
The Peaks Aether Pandhuan Saiki
The Ruby Sea Aether Pandhuan Saiki
Yanxia Aether Pandhuan Saiki
Pandhuan Azim Steppe Aether Saiki
The Lochs Aether Pandhuan Saiki

Swarga

Coerthas Western Highlands Aether Pandhuan Saiki
Dravanian Forelands Aether Pandhuan Saiki
Churning Mists Aether Pandhuan Saiki
Segara Awan Aether Pandhuan Saiki
Dravanian Hinterlands Aether Pandhuan Saiki

Suku Quest Guides

endwalker

Loporrit Suku Quest Mbukak kunci Guide
Omicron Suku Quest Mbukak kunci Guide
Arkasodara Tribal Quest Mbukak kunci Guide

Shadowbringers

Dwarf Tribal Quest Mbukak kunci Guide
Pixie Tribal Quest Mbukak kunci Guide
Qitari Tribal Quest Mbukak kunci Guide

prahara

Namazu Tribal Quest Mbukak Kunci Guide
Ananta Tribal Quest Mbukak kunci Guide
Kojin Tribal Quest Mbukak kunci Guide

Swarga

Moogle Suku Quest Mbukak kunci Guide
Vath Suku Quest Mbukak kunci Guide
Vanu Vanu Suku Quest Mbukak kunci Guide

A Realm Reborn

Ixali Tribal Quest Mbukak kunci Guide
Sahagin Tribal Quest Mbukak kunci Guide
Kobold Suku Quest Mbukak kunci Guide
Amalj'aa Tribal Quest Mbukak kunci Guide
Sylph Tribal Quest Mbukak kunci Guide