Mithrie - Gaming News banner
🏠 Home | | |
FOLLOW

Mazen "Mithrie" Turkmani

Pencipta lan Editor ing Mithrie.com

Foto Mazen 'Mithrie' Turkmani

Babaging kula

Hello everyone! Aku Mazen "Mithrie" Turkmani, lair ing Desember 22, 1984. Aku pemain game pengalaman karo passion kanggo pembangunan. Kanggo luwih saka telung puluh, aku wis nyemplungaken ing donya game, lan aku uga wis ngginakaken bagean pinunjul ing gesang kawula minangka full-time database lan pangembang website. Gabungan kapentingan lan katrampilan iki ndadekake aku bisa mbangun Mithrie.com saka wiwitan, platform sing darmabakti kanggo nyediakake warta game paling apik kanggo tukang game.

Keahlian Profesional lan Ketrampilan Teknis

Sugeng rawuh ing Mithrie.com, ing ngendi semangatku kanggo game lan keahlian teknis sing jero gabung kanggo menehi kabar game paling anyar lan paling menarik. Ing ngisor iki minangka katrampilan sing nguatake platform kita:

  • Pangembangan Web: Mahir ing HTML5, CSS3, lan JavaScript, kanthi dhasar sing kuat sing dibentuk liwat proyek sing ketat sajrone kuliah ing universitas lan aplikasi profesional sabanjure. Pendekatanku njamin situs kita nggunakake teknologi web paling anyar kanggo kinerja lan pengalaman pangguna sing optimal.
  • Manajemen Database: Pengalaman ekstensif ngatur database SQL Server, njamin integritas data sing kuat lan pangiriman konten sing efisien. Peranku kalebu ngoptimalake aliran data lan njaga standar keamanan sing dhuwur, katrampilan sing diasah sajrone aplikasi langsung ing lapangan.
  • Keahlian SEO: Ngembangake pangerten jero babagan optimasi SEO liwat pengalaman langsung, mesthekake yen warta kita tekan sampeyan liwat Google lan Bing kanthi efisien.
  • Integrasi Game: Nggunakake alat kaya YouTube API kanggo nggawe konten sing nyenengake sing cocog karo pemain game ing saindenging jagad, nyopir keterlibatan lan tuwuhing komunitas.
  • Manajemen Konten: Saka konseptualisasi nganti eksekusi, aku ngawasi kabeh aspek Mithrie.com, supaya bisa nyukupi kabutuhan para pemain game sing terus berkembang.

Kanthi luwih saka telung puluh taun ing game lan teknologi, aku darmabakti kanggo nggunakake latar mburi ekstensif kanggo nambah pengalaman warta game saben dina.

Kepemilikan lan Pendanaan

Situs web iki diduweni lan dilakokno dening Mazen Turkmani. Aku individu independen lan dudu bagean saka perusahaan utawa entitas.

Advertising

Mithrie ora duwe pariwara utawa sponsor kanggo situs web iki. Situs web kasebut bisa ngaktifake Google Adsense ing mangsa ngarep. Mithrie.com ora afiliasi karo Google utawa organisasi warta liyane.

Panganggone Konten Otomatis

Mithrie.com nggunakake alat AI kayata ChatGPT lan Google Gemini kanggo nambah dawa artikel supaya luwih bisa diwaca. Warta kasebut tetep akurat kanthi review manual saka Mazen Turkmani.

My Journey

Aku miwiti nglaporake Gaming News saben dina ing April 2021. Saben dina, aku nyaring akeh berita game lan ngringkes telung crita paling menarik kanthi cepet. Kontenku dicocogake kanggo tukang game sing kerja - wong sing mlaku-mlaku utawa on-the-go, nanging pengin tetep anyar karo kabeh sing ana ing jagad game kanthi cepet.

Favoritku

Game favoritku kabeh yaiku 'The Legend of Zelda: Ocarina of Time'. Nanging, aku uga penggemar game kanthi narasi sing jero lan nyenengake, kayata seri 'Final Fantasy' lan 'Resident Evil'.

Apa aku nerbitaké Gaming News?

Aku wis main game wiwit awal 90s. Pakdheku duwe PC sing bubar diupgrade dadi Windows 3.1 anyar sing mencorong. Dheweke duwe rong game ing kana. Pangeran Persia lan Adipati Nukem asli. Aku sing luwih enom dadi terobsesi lan terpesona karo pukulan dopamin sing diwenehake Adipati Nukem, kemungkinan sing pertama.


Gambar saka video game Duke Nukem

Uga nalika umur 7 (1991), kanca paling apik ing pinggir dalan duwe Nintendo Entertainment System (NES) karo Super Mario Brothers. Sanadyan aku bisa ndeleng sethithik, mesthi ana pangeling-eling yen dudu duwekeku. Aku kudu njaluk bapakku njaluk aku NES. Dheweke tuku kula knocked mirah sak trip bisnis kanggo Taiwan, kang ora swara lan ireng lan putih ing layar PAL ing UK.


Saiki kita ngomong babagan Film Super Mario sing wis ngasilake milyaran kanggo Nintendo lan sekuel: Siapke: Tanggal Rilis Film Super Mario Bros. 2 Diumumake


Gambar saka video game Super Mario Bros

Gagal gawe marem, mula aku terus dadi bocah cilik lan ngrasakake keajaiban Robin Hood sing digambarake dening Kevin Costner ing Robin Hood The Prince of Thieves. Iku uga wektu nalika Home Alone 2 metu lan kabeh wong njupuk gadget recorder sing ditampilake ing film kasebut. Iku wis luwih saka 30 taun wiwit iku mung supaya sampeyan bisa aran luwih tuwa.


Gambar saka film Home Alone 2

Ing umur 10, iku wektu kanggo Sega Megadrive (utawa Genesis sing kanca-kanca ing AS bisa ngerti minangka). Ing wektu aku mesthi ana ing tim Sonic tinimbang tim Mario. Aku kudu cepet lan ngumpulake kabeh dering. Ing wektu tuwane dileksanakake watesan wektu ketat ing game sandi. Aku diijini kanggo muter Sega Megadrive sandi kanggo 2 jam minggu sawise bali saka kelas racquetball ana, assuming ana masalah ing sadurungé 6 dina. Mbokmenawa bab sing apik looking bali.


Gambar saka video game Sonic The Hedgehog 2

Banjur taun 1997 nalika aku umur 12 taun, kanca kelasku takon, apa kowe wis tau main Final Fantasy 7? Aku kaya ora, apa iku? Dheweke nyilihake kula salinan, lan aku elinga ing wengi pisanan aku oncat Midgar sawise ora bisa kanggo nyelehake mudhun kanggo 5 kanggo 6 jam sanajan iku wengi sekolah. Sakcepete sawise aku rampung game lan obsesi game iki saestu nandur.


Gambar saka video game Final Fantasy 7

Uga ing taun 1997 nalika Nintendo 64 dirilis ing Eropa. Nggoleki 1997 bisa uga salah sawijining taun paling apik ing game. Aku elinga muter Mario 64.


Gambar saka video game Super Mario 64

Ing pungkasan taun 1998, aku main Zelda 64 Ocarina of Time. Iki minangka wahyu kanggo aku, amarga pertempuran, crita, musik lan pungkasan sing marem. Iku uga menehi pitunjuk babagan apa sing bisa dideleng ing jagad terbuka amarga "gedhe" Hyrule Field, sing gedhe banget kanggo wektu kasebut. Sawise meh 25 taun, Zelda 64 Ocarina of Time isih ana ing ndhuwur dhaptar game favoritku.


Aku wis nulis review lengkap babagan Zelda 64, sing bisa ditemokake ing kene: The Legend of Zelda: Ocarina of Time - Tinjauan Komprehensif

Gambar saka The Legend of Zelda 64 Ocarina of Time video game

Ing taun 2000 nalika umur 15, aku main Deus Ex asli, lan aku bisa ndeleng manawa game kasebut berkembang. Sawetara tukang game saiki, isih nganggep Deus Ex asli minangka salah sawijining game favorit ing kabeh wektu, lan aku bisa ngerti sebabe.


Gambar saka video game Deus Ex

Katresnanku kanggo Final Fantasy terus lan ing 2001 aku ngenteni pengulangan gen sabanjure ing Final Fantasy 10. Nalika aku ngenteni saben menit, nalika dirilis, aku frustasi lan kesel amarga kasenenganku.


Gambar saka video game Final Fantasy 10

Nalika aku menyang Universitas sak 2003 kanggo 2007, iku jaman Half Life 2. Aku elinga mbuwang bagean saka utangan mahasiswa supaya aku bisa njaluk pc game cukup kuat kanggo muter.


Gambar saka video game Half Life 2

Sajrone wektu iku aku uga miwiti petualangan ing MMO kalebu Final Fantasy 11 lan World of Warcraft. Aku gumun yen dheweke isih online nganti saiki.


Gambar saka World of Warcraft video game

Sawise ninggalake Universitas, Aku paling wong rampung ing 9 kanggo 5 siklus, sawise taun kang macet ing "ora proyek tanpa pengalaman, ora pengalaman tanpa proyek". Ing wektu aku isih manggon karo tuwane lan aku njaluk disambi karo bocah-bocah wadon kanggo sawetara wektu. Katresnanku kanggo dolanan ora nate mandheg, amarga aku mesthi mundur.


Ing 2013, aku miwiti pisanan ▶️ Saluran YouTube, minangka cara kanggo uga nyathet wektu ing Final Fantasy XIV A Realm Reborn sing bakal teka. Aku wis ndeleng sawetara YouTuber sing nggawe video sing apik banget. Kanggo kula, ing wektu iku, iku hobi kanggo nindakake ing wayah sore lan akhir minggu, Aku ora tau mlebu menyang iku mikir siji dina iku bakal dadi pegaweyan. Aku bakal nggawe video, sanajan ora entuk dhuwit.


Gambar saka video game Final Fantasy 14

Sawise 10 taun pirang-pirang pakaryan, urip sing ora kepenak banget ing siklus 9 nganti 5, kabeh tiba-tiba rampung ing taun 2018 kanthi cacat kuatir sing nyegah aku lunga menyang London kanggo kerja maneh.


Sajrone Pandemi, akeh wong sing kelangan pakaryan, lan luwih akeh wektu kanggo ngasilake video lan main game. Nalika tuwuh minangka panyipta konten, aku ngerteni 📸 Instagram feed wis sethitik kanggo ora isi. Sawijining dina aku ngangkat telpon lan ngrekam 🎥 video Gaming News pisananku ngomong bab game minangka hobi favorit.


Gambar saka video game Final Fantasy 7 Remake

Wiwit iku aku wis ngunggah video bab Gaming News saben dina. Iku uga ngasilake dhewe ▶️ Saluran YouTube, lan aku uga miwiti ngunggah video ing 📸 Facebook, 📸 Utas, 🐦 Twitter, 🎵 TikTok, 📌 Pinterest, 📸 Sedheng lan ing kene mithrie.com.


Gambar saka video game Resident Evil 2 Remake

Nalika aku saiki wis main atusan game lan passion wis berkembang suwene 30 taun, Aku weruh katresnan kanggo game langgeng nganti dina aku mati. Game wis nggawe aku ngguyu, nggawe aku nangis, lan kabeh sing ana ing antarane. Mundhak rega anyar wis temtunipun dampened game kanggo paling tukang game, nanging aku ing posisi ndarbeni hak istimewa minangka Jurnalis Gaming Independent kanggo nampa akèh game free saka pangembang lan penerbit kanggo review.


Gambar saka video game The Last of Us Part 1

Mugi aku tansah bisa nggawa warta Gaming kualitas paling dhuwur saben dina, ing digestible 1 kanggo 1.5 ringkesan menit, kanggo nuduhake passion aku wis tansah kanggo iku.


Gambar saka Xenoblade Chronicles 3 video game

Ana luwih akeh babagan sejarah game tinimbang sing wis daktulis ing ndhuwur lan yen sampeyan pengin ngobrol karo aku, aja ragu-ragu 📺 Siaran Langsung Twitch kadang lan ngomong hello!


Ayo Nyambung

Tetep disambungake kanggo nganyari warta game saben dina lan nuduhake ing lelampahanku liwat donya game sing narik banget.


Masih Ana Pitakonan?

Matur nuwun kanggo njupuk wektu kanggo maca iki! Yen sampeyan duwe pitakon liyane, 📧 Email Aku, melu aku 📞 Server Discord utawa nambah 🐦 @MithrieTV Twitter.

Related Gaming News

Alan Wake 2 Persyaratan Sistem PC lan Spesifikasi Dicethakaké
Siapke: Tanggal Rilis Film Super Mario Bros. 2 Diumumake

Links migunani

Mastering Game: Pandhuan Ultimate kanggo Game Blog Excellence
Bangun PC Game Paling Top: Nguasai Game Hardware ing 2024