Mithrie - Gaming News banner
🏠 Home | | |
FOLLOW

News Gaming paling anyar lan Analysis

Update paling anyar ing Gaming

Tetep maju kanthi nganyari saben dina babagan acara paling anyar ing game. Ringkesan sing cepet lan gampang dicerna supaya sampeyan ngerti lan dianyari.
16 Juni 2024
Karakter Utama Resident Evil 9 Bocor

Karakter Utama lan Co Op Resident Evil 9 Potensi Bocor

Tokoh utama Resident Evil 9 duweni potensi bocor. Aku uga ngrembug peta interaktif Elden Ring, lan Life is Strange Double Exposure entuk trailer gameplay lengkap.
15 Juni 2024
Narasi Alters Dijelasake

Mbukak Narasi Alters: Panjelasan Mendalam

Narasi kanggo The Alters wis diterangake. Aku uga ngrembug spekulasi babagan rilis Gears of War E Day, lan Taktik Fantasi Final bisa uga entuk remaster.
14 Juni 2024
PC Bloodborne Dibahas dening Devs

Port PC Bloodborne Potensi Dibahas dening Pangembang

A Port PC kanggo Bloodborne wis rembugan. Aku uga ngrembug trailer peluncuran kanggo Dawntrail ing Final Fantasy XIV, lan Redout 2 kasedhiya gratis.
[ Deleng Kabeh Warta Gaming ]

Ing-Ambane Gaming Perspektif

Nyilem menyang jero, blog game pendidikan sing nyakup warta paling anyar, review rinci, lan wawasan pakar. Tujuan sampeyan kanggo analisis lengkap babagan kabeh game.
17 Juni 2024
Logo Twitch kanggo Ngapikake Blog Pengalaman Langsung

Twitch Streaming Sederhana: Ningkatake Pengalaman Langsung

Miwiti Twitch nganggo pandhuan praktis iki. Sinau nyiyapake akun, nemokake konten, lan melu komunitas kanggo nambah pengalaman streaming sampeyan.
11 Juni 2024
Logo YouTube

Sukses ing YouTube: Tips Penting kanggo Pertumbuhan Pemirsa Gamer

Temokake strategi penting kanggo ngembangake saluran game ing YouTube. Sinau carane melu pamirsa, fitur YouTube, lan entuk monetisasi.
05 Juni 2024
PC game sing nampilake prosesor Intel Core i9 lan AMD Ryzen sing cocog kanggo game PC

Rigs Gaming PC Top: Pandhuan Ultimate kanggo Kinerja lan Gaya

Temokake komponen paling apik kanggo PC game kanthi kinerja dhuwur, saka CPU lan GPU paling dhuwur nganti Windows 11 fitur. Mbangun utawa tuku rig game pokok dina iki!
[ Deleng Kabeh Blog Game ]

Amazing Games Experienced

Saka visual sing nggumunake nganti alur crita sing immersive, temokake favorit pribadi lan klasik sing langgeng sing njanjeni pengalaman game sing ora bisa dilalekake.

Persiyapan Gaming

CPU
Intel Core i9 9900k @ 4.7GHz

Ram
2x16G CorsVengLPX DDR4 3000C16

motherboard
Asus MAXIMUS XI HERO

SSD
2TB WD Black SN750 NVMe M.2

Lumbung
3x4TB WD Black 3.5 HDD

Kartu Graphics
EVGA RTX 2080 FTW3 ULTRA 8GB
Case
Corsair Graphite Series 780T Menara Lengkap

layar
3x 27 LG 27GN800-B QHD 144 IPS GS

keyboard
Papan Ketik Ergonomis Microsoft Natural

mouse
Razer Naga X

Jupuk Card
Elgato Game Capture HD60 Pro Capture

Headphones
Sennheiser HD 300 PRO

Konsol

PlayStation 5
PSN: ZranX
Nintendo Ngalih
Ngalih: SW-6045-9441-7137

Pitakonan Paling Sering

Pitakonan Umum

Mithrie.com nyedhiyakake warta, update, review, lan pandhuan game paling anyar. Sampeyan bisa nemokake informasi babagan rilis game sing bakal teka, cathetan tembelan, warta industri, lan artikel jero babagan macem-macem topik game, kabeh dikurasi lan digawe dening Mithrie.
Situs web iki dianyari saben dina karo kabar paling anyar lan pembangunan ing industri game. Pembaruan utama lan konten anyar dikirim sanalika kasedhiya, kabeh dikelola kanthi pribadi dening Mithrie.
Mithrie.com dikelola dening Mithrie. Kabeh isi, saka artikel warta kanggo review game, ditulis lan diterbitake dening Mithrie, mesthekake swara konsisten lan kualitas.

Warta lan Pembaruan

Mithrie sumber warta saka macem-macem sumber industri game biso dipercoyo, kalebu woro-woro resmi, release pers, nganyari pangembang, lan toko warta game dipercaya.
Sampeyan bisa langganan buletin, tindakake Mithrie ing media sosial, utawa ngaktifake kabar push ing browser sampeyan. Ana uga feed RSS sing kasedhiya kanggo wong sing seneng nganyari kanthi cara kasebut.

Reviews lan Panuntun

Ulasan Mithrie ditulis kanthi komitmen kanggo kejujuran lan keadilan. Minangka tukang game sing semangat, Mithrie duwe tujuan kanggo menehi tampilan sing seimbang babagan saben game, sing nuduhake kekuwatan lan kelemahane.
Ya, Mithrie nampa saran saka pembaca. Yen ana game utawa topik tartamtu sing pengin dibahas, kabari Mithrie liwat kaca kontak utawa saluran media sosial.

Masalah Teknis

Yen sampeyan ngalami masalah teknis, coba mbusak cache lan cookie browser, utawa ngakses situs kasebut saka browser utawa piranti liyane. Yen masalah tetep, hubungi Mithrie kanggo bantuan liwat kaca kontak.
Yen sampeyan nemoni kewan omo utawa masalah, laporake liwat kaca kontak. Nyedhiyakake sabisane rinci, kalebu jinis piranti lan browser sing sampeyan gunakake, lan katrangan babagan masalah kasebut.

Komunitas lan Keterlibatan

Saiki, ora ana forum komunitas, nanging sampeyan bisa melu diskusi ing platform media sosial Mithrie. Tindakake Mithrie ing Twitter, Facebook, lan Instagram kanggo nyambungake karo pemain game liyane lan melu diskusi.
Sampeyan bisa tekan Mithrie liwat kaca kontak ing situs web. Kanggo pitakon khusus, aja ragu-ragu ngirim pesen langsung.

Komunitas Kuwat

Nalika aku melu komunitas Mithrie, aku ditampa kanthi tangan terbuka. Komunitas dheweke positif banget lan ramah. Wiwit iku, aku wis nggawe akeh kekancan lan aku seneng ketemu wong anyar. Mithrie ora mung informatif babagan industri game, dheweke uga nglipur. Aku seneng ketemu saluran lan komunitas.
Foto Kenpomom Kenpomom
Komunitas Mithrie minangka salah sawijining komunitas paling apik sing dakkenal. Apa sing diwiwiti kanggo kula minangka pandhuan prasaja kanggo nggawe FF14 kanthi cepet dadi lingkungan sing anget lan ngrawat, karo kanca sing apik lan jujur. Swara taun masyarakat dadi kulawarga cedhak cilik karo wong unik lan apik. Pancen seneng dadi bagian saka iku!
Foto Polka Polka
Komunitas Mithrie minangka sumber daya sing luar biasa saka para pemain sing ramah sing pancen peduli karo saben liyane, dadi papan sing aman kanggo kabeh wong, kalebu kabeh budaya lan kapercayan. Kulawarga sejati, sing tetep bebarengan liwat kandel lan tipis, kanthi pimpinan sing loman lan ngrawat!
Foto James OD James OD